intrebari frecvente


Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi si iti vom raspunde la ele.

Ce trebuie sa stiu despre interviu?
Interviul este de fapt o discutie libera in care avem ocazia sa ne cunoastem putin. Interviul in sine nu te obliga la nimic. Cand ai sunat la noi, stabilim o intalnire unde iti vom spune mai multe despre studioul nostru si despre videochat, daca nu stii deja. Totodata ne vei spune si tu despre tine.
Trebuie sa am experienta in videochat sau nu?
Nu este nevoie de experienta. Dar daca ai mai lucrat in acest domeniu (acasa sau la alt studio) si ai ceva experienta, trebuie sa intelegi ca fiecare studio are un anume stil de lucru, o politica interna proprie.
Daca vreau sa plec, cum se procedeaza?
Mai simplu ca la alte joburi. Ne spui ca vrei sa pleci si noi o sa iti inchidem contractul de colaborare in ziua urmatoare. In cazul in care mai ai bani de primit ii vei primi pana la ultimul leu.
Cum stiu cat am realizat intr-o zi/luna?
Garantam transparenta incasarilor, fiecare model are o pagina speciala unde poate verifica oricand veniturile realizate.
Comision sau salariu fix?
La noi se lucreaza doar pe sistemul comision din realizari. Doar astfel poti ajunge sa ai castiguri asa mari. Salariu fix gasesti la orice magazin sau boutique ...fara suparare.
Comisionul cat este?
Procentul minim garantat este de 50% din realizarile tale. Nu va scade niciodata. Dar poate creste. In functie de performantele tale, poti ajunge la un procent de pina la 70% din realizari.
Cat pot castiga intr-o zi de lucru?
Daca stii bine engleza sau franceza, daca te descurci cu un calculator, daca esti o fata desteapta si ai un aspect fizic placut, vei castiga din prima saptamana intre 300 si 800 $ pe zi din videochat.
Conteaza aspectul fizic?
Suntem ferm convinsi ca orice imperfectiune a tenului sau a chipului poate fi β€žcorectata” printr-un machiaj de calitate, printr-o forma a parului, o coafura de diva, printr-o culoare a parului care sa te ajute. Partea cea mai frumoasa este faptul ca, inca din primele zile lucrate la studio, iti permiti o trusa profesionala de make-up, unghii false, un salon de infrumusetare de top, haine care iti pun atuurile in valoare si chiar abonamente la sala de fitness sau la cursuri de dans! Toate acestea te ajuta extrem de mult sa castigi admiratia membrilor si, implicit, te ajuta sa castigi din ce in ce mai multi bani din videochat!